Ring mig op
Erhverv

Sikring

Ved effektiv sikring af din virksomhed opnår du stor tryghed for dine medarbejdere og værdier.

Effektiv sikring mod indbrud, tyveri og hærværk
Vi installerer og servicerer godkendte tyverialarmanlæg. Vi leverer alt i alarmsystemer og overvågningsanlæg – lige fra helt små og enkle til større og mere komplekse systemer. Altid med kvalitet og brugervenlighed i top.

Hurtig reaktion nedsætter indbrudsforsøg
Bevidsthed om hurtig reaktion fra vagtpatruljer stopper ofte indbrudstyvene, før de forsøger indbrud. Vi har døgnbemandet kontrolcentral. I tilfælde af indbrud alarmerer tyverialarmen øjeblikkeligt, og der kan sendes vagtpatrulje til den berørte adresse med det samme.

Nedsat risiko for indbrud
Med et SKYTTENS Sikrings skilt på døre, porte og hegn kan virksomheden i mange tilfælde ofte undgå indbrud og tyveri alene på grund af skiltets præventive virkning. 

Godkendte alarmanlæg 
SKYTTENS  Sikring er godkendt af forsikrings- og pensionsselskaberne til at installere godkendte anlæg, og vi er ISO9001 certificerede af DIC Intertek.

Undgå brand- og røgskader
Med professionelle brandalarmer, fra SKYTTENS Sikring, kan du sikre din virksomhed mod store tab og skader og samtidig redde menneskeliv. 

Ved brug af brand- og røgalarmer opdages al røg eller varmeudvikling hurtigt inden, der opstår brand med efterfølgende skader og driftstab. Alarmen reagerer med det samme og sender øjeblikkeligt besked til kontrolcentralen.
Vi har kompetencer og erfaring indenfor brand -og røgalarmer, brand- og røgventilation, nød- og panikbelysning.

Vi overvåger dine installationer
Elektriske installationer, IT udstyr, køle/fryseanlæg, pumper, vandingsanlæg m.m. er ekstremt følsomme over for strømsvigt og driftsstop. Lad os overvåge dine anlæg, så kan du og dine medarbejdere kan slappe af. 
SKYTTENS Sikring leverer, installerer og overvåger stort set alle typer af tekniske alarmer og sikringsanlæg, der matcher enhver virksomheds ønsker og behov. Vi har kompetencer og erfaring inden for overvågning af køle/fryseanlæg, pumpeanlæg, strøm og spændingssvigt samt meget andet. 
 

Beskyt levende dyr og ejendom
Lad os overvåge din landejendom med tilhørende stalde og driftsbygninger. Vi hjælper hurtigt og professionelt med at etablere alt fra temperatur- og klimaalarmer, tekniske alarmer til pumper, overvågning af halmfyr og strømsvigt.

Vi har døgnservice via godkendt kontrolcentral som reagerer direkte på signalet fra din ejendom, så du opnår mere tryghed i hverdagen for både dyr, mennesker og bygninger.

Øget tryghed og dokumentation via overvågning
Lad os levere og installere videoovervågning i og omkring din virksomhed, butik eller byggeplads. Effektiv overvågning hindrer og nedsætter risikoen for tyveri, indbrud og hærværk i virksomheder, butikker eller på byggepladser. Samtidig øger det trygheden for dine ansatte. Vi tilbyder effektive, konkurrencedygtige og skræddersyede systemer til overvågning, som bl.a. nemt kan styres hjemmefra egen PC og ses på din Smartphone eller tablet uanset hvor du er. Det er enkelt og ligetil.

Har du brug for overvågning i en kortere periode, har vi udstyr til udlejning.

Tågesikring hindrer tyveri
Tågesikring vanskeliggør tyvenes arbejde. I løbet af få sekunder nedsættes sigtbarheden i de berørte områder, så ubudne gæster ikke kan se. Ved brug af tyverialarm sendes signal til vagtselskabet som ankommer kort tid efter – men det stopper ikke altid lynhurtige tyveknægte. Tågesikring kan derfor sende tåge ud i lokalerne, så ubudne gæster ikke kan orientere sig.

Vi leverer og installerer kun de mest anerkendte fabrikater, så du kan sikre din virksomheds værdier på den mest effektive måde. 

Tågesikringsfabrikanter:
Protect A/S
SmokeCloak

Beskyt dig mod indbrud og hærværk med et rullejalousi og gitter til din butik
Et rullejalousi er en afskærmningsløsning oftest anvendt til butikker, da de giver et perfekt præventiv mod indbrud og hærværk, men giver stadig mulighed for display af udstillingsvarer.
 

Hvad er et rullejalousi?
Et rullejalousi er et gitter bestående af solide og fleksible aluminiumsplader, der er hermetisk sammensatte. Dette giver både en solid tyverisikring, men også et klart visuelt udsyn. Man kan få rullejalousi, der er mere eller mindre åbne, afhængig af hvor meget udsyn man ønsker at give. Rullejalousier er herudover et tydeligt signal om, at du beskytter din ejendom, og dette alene vil ofte være tyverisikring nok.


Kan anvendes både ude som inde
Et rullejalousi behøver ikke alene at være en tyverisikring for butiksvinduer. Et rullejalousi gør et godt aflukke samt en effektiv afskærmning og kan derfor anvendes både indendørs og udendørs. Et rullejalousi kan benyttes til aflukke af billetluger, steder med værdigenstand eller til afskærmning af vigtige dokumenter osv. Det er en billig og særdeles funktionel sikring mod tyveri og indbrud.

For ekstra sikkerhed kan et rullejalousi eller gitter til butik kombineres med nøglekontakt eller kodetastatur. Det kan dermed ikke åbnes uden adgang med den rette kode eller nøgle.


Den mest effektive form for afskærmning
Alle rullejalousi-løsninger skal godkendes inden for SKAFOR-klassificeringen. Denne klassificering indikerer resistenseffekten mod indbrud. Man opdeler efter fire farvekategorier, der indikerer sikkerheden samt hvor lang tid det ville tage at bryde igennem sikkerhedsforanstaltningen. Klassificeringen sker efter farverne gul, grøn, blå og rød. Hvor gul indikerer en hæmmende effekt mod indbrud og rød er den mest sikre form for afskærmning. Rullejalousiløsninger fra SKYTTENS Sikring er klassificerede i kategorien blå og rød.


Sæt dit personlige præg
En effektiv afskærmning behøver ikke at være grim at se på. Det er muligt at sætte sit personlige præg på alle rullejalousier eller gitre til butik, så de ikke alene er tyverisikrende, men også dekorative. Dette kan man blandt andet gøre ved at lakere, male eller eloxere i nye farver, så det lettere integreres butikkens facade.


Spar penge på din indboforsikring
Hos forsikringsselskaber belønner man dem, der opgraderer sikkerheden, og derfor vil du kunne spare mange penge på din forsikringspræmie ved at sikre dine værdigenstande eller din forretning med et rullejalousi.

Stadig i tvivl? Ring til os og få god rådgivning!

Er du interesseret i at få en uforpligtende snak om,
hvordan vi kan sikre dit hjem eller din virksomhed?

 +45 7026 2673 - SKYTTENS KUNDESERVICE HAR ÅBENT ALLE HVERDAGE 7.30 - 16.00

Ring mig op

Min henvendelse drejer sig om: