Effektiv sikring beskytter

   din familie og dine værdier

Løsninger Kontakt os

 

Skyttens sikring – giver tryghed til at eje

Alle har ret til pæne ting. Men når man har pæne og dyre værdier, må man også ofte leve med frygten for, at de kan gå i stykker eller blive stjålet. Hos Skyttens sikring går vi op i at skabe tryghed for dig og din familie. Det gør vi ved at have markedets bedste alarmsystemer og overvågning, så du kan sikre dig mod ubudne gæster. Vi har også højteknologiske brandalarmer der kan registrere selv små ændringer i luftkvaliteten, så du kan blive advaret hurtigere.

Nu kan tyvene da bare komme an

Et godt alarmsystem nedsætter drastisk risikoen for tyveri. Skyttens sikring har løsninger til private og virksomheder. Vores systemer er baserede på dels at gøre det svært at trænge ind i din bolig, men skulle det ske alligevel, at gøre det så besværligt som muligt for tyvene at slippe afsted med at stjæle.

Alarmer og overvågning

Dette gøres blandt andet ved alarmer, sensorer eller overvågning. Vi har også ekstra beskyttelse blandt andet i form af tågesikring der i løbet af ganske få sekunder fylder hjemmet med ugennemsigtigt, men harmløst og lugtfrit røg der gør det umuligt at se og dermed stjæle.

Overvågning

Vores overvågningssystemer skræddersyes til netop din virksomhed private bolig eller sommerhus. Kvaliteten er i knivskarp HD, og du kan logge på via din telefon eller tablet, når du ønsker det. På den måde kan du være først på stedet, hvis alarmen skulle gå.

Sikring mod røg- og brandudvikling

Skyttens sikring har desuden specialudviklede særlige sensorsystemer, der kan registrere selv små røg eller ændring i temperaturen. Det betyder forskellen på liv eller død, samt skadesomkostninger hvor hurtigt røg- eller brandudvikling opdages. Derfor vil vi hos Skyttens sikring gerne kunne give en garant for at branden registreres og stoppes så hurtigt som det overhovedet er muligt.

Vores brand- og røgalarm sender direkte besked til kontrolcentralen, ved registrering af røg eller drastig temperaturændring. Dermed øges sandsynligheden for at en brand kan nå at blive stoppet i tide. Dermed sikrer du dig en minimum af skader og øger sikkerheden for både mennesker og dyr.

Brugervenligheden er i top

Siden 1999 har Skyttens sikring leveret brugervenlige alarmsystemer til både private og virksomheder. Det er vigtigt for os at kunne skabe systemer, der giver tryghed. Både ved hjælp af alarmsystemer i højeste kvalitet, men også med en brugervenlighed, som man kan føle sig godt tilpas med.

For at kunne føle sig tryg med et alarmsystem skal man også føle sig tryg med, hvordan det virker. Derfor får du en grundig vejledning til dit nye alarmsystem samtidig med, at det installeres. Du skal kunne føle dig fuldstændig tryg med, hvordan det slås til, slås fra, og hvilke muligheder du har for indstillinger, så du kan navigere i det nærmest i søvne.

Sikkerhed også for kvaliteten

Alle vores systemer er godkendte af Forsikring og Pension. Desuden er de ISO9001 certificerede, hvilket er den højeste internationale standard for kvalitet og miljøvenlighed. Du er med andre ord sikret et produkt, der er til at stole på.

Spar penge på din forsikring

Med et velfungerende og certificeret alarmsystem samt brand-og røgalarm giver du ikke blot tryghed for dig selv og din familie. Der er også penge at spare på din forsikring. Ved at opgradere sikkerheden i dit hjem, nedsætter du nemlig risikoen for at der vil ske skader og det bliver belønnet hos forsikringsselskaberne med en rabat i medlemsskabet.

Læs mere
   

Opnå en tryggere hverdag

Sikring af bolig og sommerhus gir en tryggere hverdag for dig og din familie...
 

Mere info

Skab sikkerhed i din virksomhed

Ved effektiv sikring af virksomheden opnår du stor tryghed for medarbejdere og værdier...også til glæde for dine kunder.


Mere info

Ny kunde

Er du intresseret i at få en uforpligtende snak om,
hvordan vi kan sikre dit hjem eller din virksomhed?

Ring til os på 7026 2673 eller udfyld
formularen her så kontakter vi dig

Send os en besked

Ultimate Web A/S